維修工具相信係在座每位屋企都會有,佢地嘅存在唔起眼,但當你需要用時真係可謂係救你一命。以下裝修佬為大家誠意推薦呢款工具套裝,過十件工具,過百件配件齊備,滿足各種唔同工況需求,究竟有幾勁?裝修佬話你知。
不可不知道的工具套裝

呢款 worx 衝擊鑽套裝配備非常周全,當中工具不少更係大家都會經常用到,包括有:衝擊鑽、鑽頭、螺絲批、手工鋸、鉗、士巴拿、羊角錘、拉尺、水平尺、界刀、膠帶、配件盒(螺絲、掛鉤、電線固定扣、圖釘)。 
不可不知道的工具套裝
日常生活當中我地需要用到各種唔同類型嘅工具解決問題,例如鑽牆掛畫、組裝傢私、DIY手作、簡單維修等等。但如果每件工具都獨立除咗不便收藏之外,而且仲唔方便外帶,呢款集合所有工具於一盒,方便存取之外仲唔會佔用空間,適合香港細單位需求,認真讚不絕口。 
不可不知道的工具套裝
只需要一個工具盒,就可以滿足你所有願望,簡直係一應俱全,設想周到,家居必備!最緊要係價格實惠,一套只不過係 HKD $480,你仲等咩? 
不可不知道的工具套裝